Skip Navigation LinksHome  >  Veelgestelde vragen  

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

 

Abonneren

Hoe kan ik mij abonneren?

De verschillende abonnementsvormen kunt u hier vinden en met elkaar vergelijken. Werkt u in een duo- of groepspraktijk en willen meerdere collega's toegang tot Kleine Kwalen Online? Kies dan voor een Praktijkabonnement. Bij een Praktijkabonnement profiteert u van korting op elk 2e, 3e, 4e of 5e abonnement. Elke gebruiker krijgt wel zijn of haar eigen logingegevens.

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Met een abonnement op Kleine Kwalen Online verzekert u zich van de meest actuele informatie. Wij zullen ongeveer een maal per jaar content actualiseren, en kwalen toevoegen of herzien. Dit najaar nog  wordt de inhoud van ‘Kleine Kwalen in de Huisartsenpraktijk’ volledig geactualiseerd en worden er ongeveer 20 nieuwe kwalen toegevoegd.  Als abonnee van Kleine Kwalen Online verzekert u zich als eerste van toegang tot de meest recente informatie.

Uiteraard biedt de digitale versie tevens andere voordelen zoals efficiënt zoeken door meerdere boeken tegelijk, toegang waar en wanneer u wilt op uw pc, tablet of telefoon en de mogelijkheid tot het maken van notities. 

Wanneer gaat mijn abonnement in?

Na het plaatsen van een bestelling (via de pagina ‘abonneren’)  ontvangt u een bevestiging én activatiemail waarmee u een BSL-account kunt aanmaken.  Met een BSL-account heeft u met één gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot alle websites van Bohn Stafleu van Loghum. Heeft u al een BSL-account, dan heeft u daarmee direct toegang tot Kleine Kwalen Online. Om Kleine Kwalen Online te raadplegen moet u inloggen op www.kleinekwalen.nl. 

Hoe lang loopt mijn abonnement?

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na de eerste 12 maanden (één jaar) wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er vanuit dat u het abonnement uit hoofde van uw beroep afsluit.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

We hopen natuurlijk dat we u met Kleine Kwalen lang mogen blijven ondersteunen in uw werk en dat u het ons laat weten als u verbeterpunten ziet.  Wilt u toch opzeggen? Dat kan 2 maanden voor het einde van je abonnementsperiode via deze pagina.

 

Online

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Klik op inloggen en klik in het inlogscherm op de link 'wachtwoord vergeten’. Volg daarna de aangegeven procedure. 

Ik wil mijn e-mailadres (login) wijzigen. Hoe kan ik dit doorgeven?

Als uw e-mailadres is gewijzigd dan horen we dit graag. Geef de wijziging door via deze pagina.

Kan ik Kleine Kwalen Online toevoegen aan mijn startscherm?

Het is handig om met je smartphone of tablet meteen toegang te hebben tot Kleine Kwalen Online. Je doet dit door op je smartphone of tablet je browser te openen en naar kleinekwalen.nl te gaan. Druk vervolgens rechtsbovenin op de  3 puntjes en druk vervolgens op 'toevoegen aan startscherm'. 

Kan ik notities toevoegen bij een kwaal ?

Als u bent ingelogd ziet u bij elke kwaal de mogelijkheid om een notitie toe te voegen. Dit doet u door op het grijze blokje Notitie te klikken in de rechter kantlijn. U kunt nu een notitie toevoegen. Het blokje kleurt vervolgens van grijs naar oranje. Op die manier kunt u zien dat er bij een kwaal een notitie gemaakt is. U kunt de notitie ook wijzigen of verwijderen.
 

Overig

Waar kan ik de boeken kopen?

Leest u Kleine Kwalen liever op papier? De boeken kunt u bestellen in de BSL webshop.

 

Naar boven